Fructul care vindeca cancerul Soursop Graviola Guanabana

     
Fructul care vindeca cancerul este de peste 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia. Marile lanturi farmaceutice nu vor ca noi sa aflam acest lucru deoarece in acest caz ar inceta sa-si vanda produsele lor care le-au adus imbogatire.
     Fructul care distruge celulele canceroase se numesc fructe "Soursop" sau copacul Graviola ( Guanábana).
     Se spune ca este mai puternic decat chimioterapia de 10.000 de ori. Acest lucru nu este recunoscut, deoarece, exista organizatii care doresc sa obtina profituri uriase din urma descoperirii unei versiuni sintetice.
     Acest fruct nu are consecinte oribile ca in cazul chimioterapiei. Cat de multi oameni mor in timp ce acest secret este atat de bine tinut. Copacul este cunoscut in portugheza (Brazilia) sub denumirea in de Graviola. In spaniola sub denumirea de Guanabana, iar in engleza Soursop. Copacul este mic, iar daca aveti ocazia nu ezitati sa plantati in curte un arbore guava.
     Fructul este mare, pulpa alba se poate consuma in mod direct sau se pot face sucuri.
     Acest fruct este un remediu impotrivia tuturor formelor de cancer.
     Soursop nu este ca si trtamentul chimio care nu poare face diferenta intre celulele sanatoase si cele canceroase.
     Soursop-ul este folosit de secole de triburile indiene din America Latina. Este folosit in medicina traditionala pentru tratarea si vindecarea bolilor de inima, astmului bronsic, reumatism si tulburari hepatice. Gustul acru provine de la acizi organici, acid malic, isositrat de acid si in special acid citric, deci este foarte bogat in Vitamina C. Prin consumarea a 300 grame de fructe in fiecare zi ar putea fi indeplinita necesitatea de Vitamina C.
    Fructul are un efect antioxidant si creste rezistenta. Contine de asemenea multe minerale, fosfor si calciu care ajuta la dezvoltarea oaselor; bogat in potasiu previne hipertensiunea arteriala, protejeaza impotriva aterosclerozei, contribuie ;a controlul tensiunii arteriale, ritmului si functiei cardiace.
     Cercetatorii au dovedit ca acest fruct al "copacului magic" are urmatoarele caracteristici:

 • Ataca celulele canceroase in conditii de siguranta si intrun mod natural neproducand senzatii de greata, pierderi in greutate, caderea parului, asa cum se intampla in cazul chimioterapiei.
 • Protejeaza sistemul imunitar si previne infectiile mortale
 • Pacientii se simt ma puternici si mai sanatosi in timpul tratamentului
 • Imbunatateste aspectul fizic
     In urma testelor din laborator au aparut urmatoarele rezultate:

 • Ucide celulele canceroase de la 2 tipuri diferite de cancer, printre care cancerul de:
 1. colon
 2. prostata
 3. san
 4. pulmonar
 5. pancreasului
 • Are o putere de 10.000 de ori mai mare in incetinirea celulelor canceroase comparativ cu adrimicina  si chimioterapia utilizate in mod normal
 • Spre deosebire de chimioterapie aceasta esenta vaneaza si ucide doar celulele canceroase fara a afecta/distruge celulele sanatoase.

      Desi de mai multi ani, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din america face  cercetari in privinta acestui fruct, tine totul in secret. De ce? Pentru ca sanatate si viata noastra este controlata de bani si de putere.
     Daca vreti sa afle si altii, si poate in acest mod sa ii ajutati, faceti cunoscut acest lucru.LemoSilhouette.ro
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Stirile ro - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger